_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Menn som elsker rosa hester!

 

My Little Pony: Friendship is Magic» er en tv-serie om fargerike ponnier og regnbuer, som har blitt veldig populær blant ungdom og voksne menn, som kaller seg «Bronies», et ord sammensatt av «bro» og «ponies».


My Little Pony begynte som en leketøy-linje kalt «My Pretty Pony», skapt av Bonnie Zacherle i 1983. Den inspirerte en full-animert film og 4 tv-serier, den fjerde er «My Little Pony: Friendship is magic». som er Skapt av Lauren Faust og hadde premiere i 2010. Den har 3 sesonger, totalt 66 episoder. Sesong 4 starter den 23. november 2013, som skal ha 26 flere episoder.


Serien fokuserer på vennskap, og er rett og slett bare fin å se på. Man kan også lære ting fra serien, og da er det ikke bare snakk om barn. Ungdommer og voksne kan også lære noe om vennskap av å se på serien. Pluss at serien har veldig bra animasjon og stemmeskuespillere, serien har også mange bra sanger som er fengende der man bare får lyst til å danse og synge med.


Serien handler om en lilla enhjørning-ponni som heter Twilight Sparkle, som er Celestia sin private elev. Celestia er en udødelig gud-hest som har vært i live i over 1000 år, sammen med søsteren sin «Luna» sammen så styrer de dag og natt. Twilight blir sent til Ponyville for å lære om den kraftigste magien som finnes, vennskap. Der møter hun Applejack, en ponni som jobber og bor på en eple-gård sammen med familien sin. Rainbow dash, en Pegasus-ponni i regnbue-farger som «fra hennes egne ord», er den raskeste flygeren i hele verden. Rarity er en enhjørning som lager klær og elsker mote. Pinkie Pie, som er full av energi hele tiden, og Fluttershy, som er en pegasus-ponni, mer tilbaketrukket og sjenert. hun tar vare på små dyr ved huset sitt, ved siden av skogen.


Brony-samfunnet er veldig vennlig og tar vare på alle, ettersom de har mottoet «Love and Tolerance». det er også et veldig kreativt samfunn, det lages tonnevis med animerte parodier, musikk, kunst, figurer og spill basert på serien.