Om Meg

Hei, jeg heter Mats-Ole Andreas og er utvekslingselev fra tyskland. Jeg er født den 20.03.1997 og er født på en liten ø med navnet Sylt. Jeg er opvokset med to sprok: Tysk og Dansk. Etter det gik jeg på Dansk skolen på Sylt og så boede jeg på hybelhus i Flensborg hvor vidergående, til og med 9-10 klasse, var.

Nu laver jeg et utlandsår her i Vadsø. Jeg kom heldigvis på Media og Komunikation og jeg anbefaler det til alle som liker og jobbe med Photoshop eller ligenede.

På min webside finder i fotos og videoer som jeg har lavet i mit år på Vadsø vidergående skole.

Enjoy my Website

Film Anmeldels

Artig dokumentation om snowboardproffen Torsten Horgmo

Horgasm - A Love Story

horgasm

Horgasm – A love story

Headperson:
Torstein Horgmo

Utgivet:
2012

Regisser:
Tobias Frøystad

Produsenter:
Tobias Frøystad
Anders Frøystad

Jasen «Ninja» Isaacs

Firma:
Expect films

Nu når Vinteren kommer, graver vi like i de lidt eldre snowboardfilm. En af mien ynlingsfilm er
Horgasm – A love story
Filmen handler om den norske snowboard proffen Torstein Horgmo, og hvordan han ble et veldig stort navn. I filmen reiser han til «X-Games» , den største og vittigste event i det internasjonale snowboard miljøet, og «Air and Style» i Beijing. Air and Style er et en dags festival med snøbrettkjøring og musikk fra kjente band. Det er ikke de eneste som skjer i filmen. Han blir filmet flere steder i backcountry, altså pulver snei og på street-spots. Det er gelender og andre lignende ting. Filmen er ikke bare dokumentarisk, den har også med mange artige episoder. Altså- vi snakker om en blanding av komedie og dokumentarfilm.
Filmen er oppbygget på en kronologisk måte. Den har veldig bra snitt og film tekniker, noe som gjør filmen veldig sendende. Jeg, som selv jobber litt med video programmer, ble ofte forbauset over, hvor bra og presise klipp og video effekter var plasserte. Musikken er veldig bra. Den passer veldig bra til filmen og gir den det riktige uttrykk. Musikken er Elektronisk med nogen få unntak. All musikken er av kunstneren Savant, en musiker som er oppvokset i Oslo.

Filmen er så bra, at jeg har sett den om og om igjen. Den har en humor i seg som jeg liker veldig godt. Triksene i filmen er veldig stilig og spektakulære og man blir ikke skuffet. Det er enkelt og følge med i handlingen. Det eneste som er ergerlig er at filmen bare varer i 35 minutter. Nå kan jeg bare håpe at de snart vil gå i gang med å produsere en ny film i samme serie. Jeg anbefaler denne filmen til alle som liker brettkjøring og vil ha noe mer enn kun en dokumentar.

 

 

Jeg anbefaler disse side

for alle snowboardnews og andre interressante ting rund om snowboard

Also

En kjempe nice fyr som har julpet meg med min webside og er veldig begavet i Photoshop

copyright Mats-Ole Andreas