overhead ting
Jannicke Brandsegg
HJEM BILDER SKOLEN ARTIKKEL
jannicke

Jobb:

Jeg har jobbet på flere forskjellige steder. Jobbet litt på Bjoneroa Handel og jobber nå på Bakehuset Nord-Norge avdeling Vadsø og vært på praksis på flere barnehager og boinstutisjon.

Om Jannicke Brandsegg.

Hei! Jeg er ei 17 år gammel jente som bor foreløpig i Vadsø, Finnmark. Jeg går på skole her, på Vadsø Videregående og linjen er Medier- og kommunikasjon. På fritiden er jeg med venner og jobber på det lokale Bakerhuset. Og denne websiden er hva vi har fått i oppgave på skolen, der vi skulle lage våres egen webside. Så på denne websiden er det litt fakta om meg, bilder som jeg har tatt, et intervju som jeg har skrevet og generelt om skolen Vadsø Videregående.

Utdanning:

Jeg har gått 1-10 klasse som normalt men på flere foskjellige skoler. To forskjellige barneskoler og tre forskjellige ugndomsskoler. Når jeg begynte på videregående så gikk jeg først Helse-og oppvekstfaget men jeg byttet til Medier-og kommunikasjon etter det året. Det er der jeg går nå.

Tidligere idretter:

Jeg har gått på skyting i to år, håndball i noen uker, dansing i noen uker, innebandy i noen uker og fotball i 9 år. Det sier vell seg selv hva jeg likte best. For de som ikke skjønte det; FOTBALL<3