Martin sin side :)

Om meg

Artikkel

Bilder

Linker

Farene med Snapchat
Gratis applikasjon til mobil og nettbrett

I disse dager, når alle er på nettet, er det ekstra viktig å være forsiktig med hva du deler med andre folk. Snapchat er et eksempel på hva du kan gjøre. Med snapchat kan du sende bilder og videoer på maks 10 sek.

 Det brukes ofte til å sende grimasebilder til vennene sine, men kan bli brukt til litt grovere ting også.

 Den eneste faren med snapchat er, at de du sender snappen til, kan ta et skjermbilde av det.

Men da får du et varsel på mobilen om det. Det finnes også flere apper som lagrer snappene dine uten at vennene dine, eller du, får beskjed om det.

Det finnes også folk som sender grove bilder til unge mindreårige, i håp om svar fra dem. Derfor er det svært viktig å endre på innstillingene på appen. Der kan du endre det sånn at bare de du har i kontaktlisten din kan sende deg snap.

Ungdommens bruk av denne bildetjenesten har vokst enormt i det siste.

 Så konsekvensene kan bli katastrofale hvis du sender et bilde til noen som lagrer det, for så å dele det på nettet, så alle kan se det. Det er heldigvis lett å blokkere og slette de brukerne du ikke liker og som trakasserer.

Det er også viktig å være oppmerksom på hva du deler med andre personer, siden de kan lagre og dele det videre til andre, som du ikke kjenner. Det er heldigvis lett å blokkere personer som plager, trakasserer og mobber hvis du trenger det.

Appene som kan lagre bildene uten at du vet det burde du anta at alle har, før du sender ut noe litt dristig til for eksempel, venner eller ukjente. En annen fordel med snapchat er at det en god app til å kommunisere med, til for eksempel venner, fremmede og familie.

 Det er en lett og enkel måte å få sendt budskapet sitt til andre. Dessuten kan du lagre noen snapper i 24 timer i My Story-delen av appen som alle som har deg i kontaktlisten sin, kan se. Du kan selvfølgelig slette den når du vil, og se hvem som har sett på den.
Så til konklusjon er snapchat en fantastisk app for lettvint kommunikasjon, så lenge du tar dine forhåndsregler, så du slipper å oppleve ubehagelige opplevelser.


copyright poop